ontmoet onze partners

Ons pand biedt u niet alleen fitness en kickboksen maar er zijn nog meer partners die we jullie willen presenteren

GOED ONTWERP LOGO  wit

Fysio Tijssen

Uw behandelaar voor Fysiotherapie en Revalidatie

Mathijs Tijsen 

Is de energieke eigenaar van Fysio Tijsen. Die van een no nonsense aanpak houd. Hij heeft het CIOS afgerond met hierbij specialismen Personal trainer en Lifestyle Coach. Vanaf kinds af aan heeft hij judo/jiujitsu/(kick)boksen met alle plezier gedaan, tot hierbij een blessure optrad. Dit heeft ertoe geleid om Fysiotherapie te gaan studeren en in krachtsport te gaan verdiepen. Na verschillende werkplekken is Mathijs begonnen met zijn eigen praktijk. Door de no nonsense aanpak garandeert hij kwaliteit en een effectieve behandeling bij Fysio Tijsen. 

Gespecialiseerd in: Reguliere fysiotherapie, Covid 19 revalidatie, bedrijfsfysiotherapie, aan huis fysiotherapie, sportfysiotherapie(boksen/krachtsport), medical taping, revalidatie

https://www.fysiotijsen.nl/
Download

Kinderdagopvang Natureluur

Natureluur de Kleine Boertjes is heel kleinschalig met een groep dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar voor maximaal 16 kinderen.

De dagopvang is geen reguliere opvang maar een groene kleinschalige opvang die kinderen de ruimte geeft om te ontdekken, te experimenteren en spelenderwijs te leren samen met vriendjes en vriendinnetjes.

We hebben een gezellige en huiselijke ruimte met eigen keuken en toilet. Er is een directe toegang tot de grote speel- en ontdektuin. Er is een moestuin, een beleefpad, modderkeuken, zandbak, ontdektafel en een bosje om in te struinen en hutten te bouwen, een plek voor een kampvuur, picknicktafels om aan te eten, te kleuren en spelletjes te doen, gras waar we op kunnen rennen en spelletjes kunnen doen, achter de vlinders aanrennen, kriebelbeestjes zoeken of lekker in het gras te liggen. In de tuin vinden we ook onze kippetjes die de kinderen natuurlijk mee mogen helpen verzorgen. Er is ook een heerlijke grondbox voor de baby's en op een beschutte plek in de tuin vind je de buitenbedjes.

We hebben lekkere warme buitenspeelpakken waarin de kinderen volledig ingepakt zijn en toch lekker nat en vies mogen en kunnen worden. Zomer en winterlaarzen nemen jullie als ouders zelf mee maar kunnen wel bij ons blijven staan.
Binnen heeft het kinderdagverblijf een warme, sfeervolle rustige ruimte waar kinderen een huishoek vinden met een keukentje en poppen, een uitgebreide plek om te bouwen, creatieve materialen, een ontdekhoek en een leeshoek. Voor de baby's is er een aparte grondbox. Aangrenzend is de verschoonruimte en de slaapkamer. Alle ruimtes hebben ramen voor het toezicht.

Natureluur de Kleine Boertjes is er natuurlijk ook voor kleine boerinnetjes :)

https://www.natureluur-kinderopvang.nl/locaties/kdv-de-kleine-boertjes-haler/