Eppel Fotografie 24
inschrijfpagina

SPORTEN IS VOOR IEDEREEN!

Bij Mitch Gym nemen we alle uitdagingen aan. Ongeacht of je ervaring hebt of niet, wij gaan ervoor om je te helpen het beste uit je te halen.

inschrijven

Via de onderstaande buttons wordt u doorgestuurd naar onze webshop in de virtuagym site en kunt u een account aanmaken voor onze app.

Voor gezinnen met meerdere sporters, hou er rekening mee dat er per individu een apart emailadres nodig is, helaas kunnen we niet meerdere gezinsleden in 1 app zetten.
Al onze lidmaatschappen gaan met automatische incasso.
Houdt uw bankgegevens bij de hand voor u begint en neem de volgende stappen na het klikken op de button:

1 selecteer het gewenste lidmaatschap of rittenkaart.
2 bepaal uw startdatum.
3 vul uw gegevens in. let op, vul de gegevens in  van de persoon die komt sporten  (bv uw kind).

Nadat de registratie succesvol is verlopen kunt u in uw appstore / playstore de "virtuagym app" voor uw mobile telefoon / tablet downloaden.

Inloggen doet u met het door u opgegeven emailadres als gebruikersnaam en het wachtwoord dat u zojuist heeft aangemaakt (u komt niet in ons portaal als u via facebook of google wilt inloggen).
Na het inloggen komt u direct in ons portaal en kunt u uw eerste les reserveren in het rooster. Ben je verhinderd? annuleer dan je reservering. Uw credit wordt teruggestort en iemand anders kan de les boeken om bv een les in te halen.

Voor hulp/vragen neem contact op met Anita 0612562842