Mitch gym heroes project (MGHP)
Wat is het Mitch Gym Heroes Project?

Mitch Gym maakt deel uit van Health & Defense en heeft zich gespecialiseerd in het onderwijzen van kinderen met leer- en gedragsproblemen.

Het Mitch Gym Heroes Project (MGHP) is een therapeutisch programma voor kinderen en jongeren die te maken hebben met fysieke, sensorische, verstandelijke beperkingen, cognitieve uitdagingen of gedragsstoornissen.

Hoe werkt het MGHP?

In de ogen van de kinderen lijkt het MGHP op een moment van sport en spel, maar onze aanpak gaat veel verder dan dat!

Door middel van sport- en spel-elementen begeleiden wij kinderen met bewezen wetenschappelijke technieken uit cognitieve gedragstherapie, NLP (neurolinguïstisch programmeren), en onze jarenlange ervaring om hun gedrag, cognitie, sociale vaardigheden en emoties positief te ontwikkelen.

Ons programma helpt kinderen om meer zelfvertrouwen en zelfinzicht te krijgen. We benaderen hen continu positief en coachen op hun successen, in plaats van te focussen op wat nog beter kan.

Met leuke, duidelijke en uitdagende trainingen werken we niet alleen aan het stimuleren van weerbaarheid en sociale vaardigheden, maar het biedt deelnemers ook de mogelijkheid om fysiek te ontspannen.

Uit ervaring weten we dat kinderen veel stress kunnen verminderen door zich fysiek in te spannen. Dit verlaagt hun stressniveau, waardoor ze meer openstaan voor sociale en mentale uitdagingen.

De kosten voor mghp bedragen 45 euro per maand. De les vindt wekelijks plaats op donderdag om 17.30 uur.

Wilt u meer informatie of een gratis proefles aanvragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.